Wil je een trucje leren of echt verkeerskennis opbouwen ? 

Klik Hier om te zien hoe een theorie examen gaat.

Iedereen kan met dit theorieboek aan de slag, of je leren makkelijk vindt of juist moeilijk. Het is duidelijk en goed te begrijpen.

Heb jij moeite met lezen of heb je dyslexie, dan is het leren van de theorie voor je auto rijbewijs een pittige klus. Met ons auto theorieboek lukt het je om alle theorie te leren, zodat je slaagt voor het examen. De tekst in dit mooie boekje bestaat voornamelijk uit korte en duidelijke zinnen. Ook hebben we veel illustraties gebruikt die de tekst ondersteunen.

Om je te helpen alles te onthouden, leren we je handige ezelsbruggetjes waarmee je het allemaal wel kan onthouden. Ook heel handig, je kunt naast ons theorieboek ook online oefenen. Hierdoor weet je precies hoe goed je alle theorie al kent. Zo ga jij gegarandeerd goed voorbereid naar het CBR theorie examen.

Wij hebben gekozen voor korte, heldere teksten in combinatie met veel tekeningen. Wij weten uit ervaring dat tekeningen heel goed werken bij de uitleg.

Verder zal de logische volgorde waarin het boek is opgebouwd, je helpen om de theorie goed te onthouden, zodat deze ook beter is toe te passen in de praktijk. Want theorie leren doe je niet alleen voor je theorie-examen.

Waar zakken de meeste cursisten op tijdens een theorie examen  ?

  • Men onderschat het theorie examen
  • Te weinig leren
  • Geen geld willen betalen voor goede leerstof
  •  Gratis programma’s zijn vaak voorzien van oude vragen
  • leren uit een oude versie online of boek
  • De rij-opleider is niet betrokken bij de leerling