Sven van der Haven

Met de juiste Mindset goed je rijbewijs halen. Coaching op het gebied van druk, (faal) angst en onzekerheid.

Sven van der Haven van doitacademy.nl en vanginkeldrive.nl hebben de handen ineen geslagen om leerlingen een nog grotere kans van slagen te geven met de juiste Mindset.
Natuurlijk heeft het team bij van Ginkel Drive de nodige cursussen gevolgd om je hierin te begeleiden, maar soms heb je een extra specialistisch duwtje nodig in de juiste richting.

Sven:
Zo ben ik eens uitgenodigd in een podcast waarbij ik werd aangekondigd als expert op het gebied van mindset en gedrag. Afgelopen jaren heb ik me dan ook verdiept in alles wat hiermee te maken heeft. Ik ben NLP trainer, Hypnotherapeut en Bodylanguage Master. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, Aikido waar ik de zwarte band mee heb behaald. Daarnaast rijd ik erg graag motor.

 

 

Verwachtingen, druk of angst?
Opboksen tegen iedereen. Alles in 1 keer goed moeten of willen doen. Een te hoge druk vanwege allerlei verwachtingen, van je ouders, leeftijdsgenoten maar misschien ook verwachtingen van jezelf. Je wilt het liefst in in 1 x slagen.
Hoe denk je over je zelfvertrouwen? Hoe blijf ik rustig en relaxed bij een examen? Hoe kan ik me ontspannen terwijl ik onder druk sta?

Als je tijdens het rijden merkt dat je zenuwachtig, angstig, boos of verdrietig wordt, dan helpt dit je niet. Dit gedrag werkt dan niet in jouw voordeel.

App op je Mobiel.
Vergelijk dit soort gedrag met een slecht werkende app die op je telefoon draait. Zo’n “app” heb je niet nodig als je bezig bent met rijlessen of een examen. Die haal je eraf toch?
Ik help je, om als het ware de app die niet voor je werkt te vervangen door een app die wel werkt. Bijvoorbeeld ontspannen, rustig maar alert. Vol zelfvertrouwen.

Ik kan je hierbij helpen. In de afgelopen jaren heb ik veel mensen geholpen op het gebied van Mindset.

Je zult na ongeveer 2 sessies merken dat je vol vertrouwen, ontspannen en alert zult autorijden en rustig examen kunt doen.

Speciaal voor studenten van Rijschool Vanginkeldrive:
Om de drempel zo laag mogelijk te houden werk ik in dit geval op basis van No Cure no Pay. Ik ga voor maximale tevredenheid. De kosten voor 2 sessies zijn €150,-

Informeer gerust naar de mogelijkheden.
Vriendelijke groet,
Sven van der Haven
0657316704
info@doitacademy.nl
www.doitacademy.nl