Van Ginkel Drive is een erkende VRB & LBKR rijschool

Van Ginkel Drive gaat verder dan nodig is. Zo zijn we goed verzekerd, worden de voertuigen goed onderhouden. Tevens heeft iedereen binnen het team een verklaring omtrent gedrag.

Wat is de VRB?

De VRB is de belangenvereniging van en voor zelfstandige autorijschoolhouders en rijinstructeurs. Naast de belangen van de rijscholen, worden ook de belangen van jou als nieuwe leerling behartigd.

Wat is de LBKR ?

LBKR staat voor Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche. De naam zegt het al: wij zijn er voor de kwaliteitsbevordering van zelfstandig ondernemer tot instructeur in loondienst. Kortom: voor alle in onze rijschoolbranche werkzame rijopleiders.

Branche overleg

Zowel de VRB als de LBKR nemen deel aan diverse klankbordgroepen en commissies. Ik overleg met meerdere branche genoten om een aantal zaken goed werkbaar te houden met en voor jou als nieuwe leerling. Denk hierbij aan

  • Het zo kort mogelijk houden van wachttijden voor theorie- en praktijkexamens bij het CBR.
  • Goed contact onderhouden met het CBR, om alle examens zo goed mogelijk te laten verlopen.
  • Overleg plegen en voorstellen doen richting het Ministerie van I&W om ontstane problemen te tackelen.
  • De aangesloten rijschoolhouders scherp te houden d.m.v. goede bijscholing.
  • De rijschoolhouders op tijd informeren over wetswijzigingen.
  • Door goede onderlinge samenwerking kunnen rijschoolhouders elkaar de helpende hand bieden bij calamiteiten zoals problemen met de auto’s of vervanging bij ziekte.

Tussenkomst

Van Ginkel Drive zelf zal er alles aan doen om iedere leerling op een goede en professionele wijze te behandelen. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens verlopen kan er bemiddeling plaatsvinden door de VRB.