Etienne

Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Etienne van Ginkel, woonachtig in het mooie Ter Aar (Z-H)  getrouwd met Anne-Marie en vader van 2 kinderen.

Na ruim 20 jaar in de Benelux met veel plezier op de weg gezeten te hebben als technisch specialist, instructeur en accountmanager in de brandveiligheidswereld, was de passie en het plezier weg in het werk, en dan is het tijd voor iets anders.

Na de opleiding tot RIS rijcoach startte ik mijn eigen rijschool. Wat een mooi vak is dit! Vooral het contact met de verschillende mensen vind ik erg leuk. Voor hen is dit een mijlpaal in hun leven waar ik mijn steentje aan mag bijdragen.

Persoonlijke rij-opleiding waarin jij centraal staat

Ik heb jarenlang met weinig schadegevallen op de weg gereden en veel meegemaakt, hierdoor ben ik niet zo bang uitgevallen wat natuurlijk een voordeel is voor mijn leerlingen.

Paniek of schrikreacties zie je bij mij niet zo snel. Ik grijp alleen in als het echt niet anders kan, hierdoor krijgt de leerling meer zelfvertrouwen. Je moet er toch niet aan denken dat er iemand naast je zit die constant aan je stuur zit te trekken. Daar zou ik zelf ook niet vrolijk van worden. De leerling is bij mij geen nummer en krijgt een gedegen opleiding volgens de nieuwste richtlijnen.

Ik ben zeer gemotiveerd om het beste uit mijn leerlingen te halen. Dit zodat de leerling zo goed mogelijk zelfstandig en veilig door het verkeer kan rijden en met een goede basis kan slagen voor het praktijkexamen.

Daarnaast is er een grote groep rijbewijsbezitters die een vorm van verkeersangst hebben en hier vanaf willen of bijvoorbeeld deel willen nemen aan een simpele opfriscursus. Deze groep kan ik ook prima helpen. Zie de opfriscursussen.