Gratis proefles

Gratis proefles

Als een leerling zich aanmeldt, dan beginnen we bij voorkeur met een proefles van ongeveer 60 minuten. ( gratis bij een pakket ) In een kort gesprek proberen we dan in te schatten wat voor soort leerling iemand is, iedereen is tenslotte uniek.

We rijden naar een rustige omgeving en daar gaan we je beoordelen wat je met de aanwijzingen doet, hoe het gevoel met de auto is, hoe je om gaat met druk.

Vervolgens proberen we een inschatting te maken van het aantal lessen dat nodig is om het rijbewijs te behalen. Het CBR heeft in 2017 een onderzoek laten uitvoeren. Het blijkt dat de meeste leerlingen minimaal 38 lessen nodig hebben van 1 uur

We bespreken samen of er voor een pakket of losse lessen gekozen wordt en maken een afspraak voor de eerste rijles. Lessen die over zijn uit je pakket krijg je netjes terug.

De lessen zijn vaak 90 of 120 minuten. Dit om zo veel mogelijk lestijd samen met jou te hebben en je zo goed mogelijk voor te bereiden op het rijexamen, eerst in de omgeving en later in de omgeving van Leiden. Uiteraard laten we je zoveel mogelijk verschillende routes laten rijden en wees gerust die zijn niet saai.

Klik hier om direct een Proefles aan te vragen