Nieuws

 

15-03-2022 Helaas zijn we genoodzaakt om vanwege de vele prijsstijgingen de lesprijs per direct met € 2,- te verhogen.

16-04-2021 Van Ginkel Drive is nu ook de trotse sponsor van TVTA

27-12-2020
Rij-instructeur / Rij-instructrice cat. B
Regio Alphen aan den Rijn

Het kleine team bij Van Ginkel Drive Rijopleidingen is aan het groeien. Om aan de vele aanvragen te voldoen, hebben we besloten om het bestaande team uit te gaan breiden. We zoeken dan ook per direct een zzp B- instructeur voor de regio Alphen aan den Rijn. Het is niet de bedoeling dat we nog veel groter gaan worden. Soms moet je namelijk nee durven zeggen. Hij/ zij is een gemotiveerde rij-instructeur die graag als zzp-er aan de slag wil binnen een hecht team. Wij zijn geen prijsvechter en hebben een eerlijk franchise fee. Voor de hoogste kwaliteit, werken we zo veel mogelijk met 1 leerling tegelijk in de auto en hebben geen centrale ophaalplekken. Zie vanginkeldrive.nl voor meer bedrijfsinformatie

Wat kunnen we van jou verwachten in deze functie:
Je woont in de omgeving van het werkgebied, bent in het bezit van een WRM certificaat B-instructeur, of bijna klaar met de opleiding, hebt een Verklaring Omtrent het Gedrag, Je bent flexibel en bereid om in de avonduren en op zaterdag te werken, Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend, minimaal MBO denk- en werkniveau

Representatief:
Dit is eigenlijk vanzelfsprekend: klantgericht, zelfstandig kunnen werken binnen een klein teamverband, ( natuurlijk helpen we je op weg ) een verzorgd uiterlijk, verzorgde lesauto.

Wat beiden wij:
Een bovengemiddeld inkomen ( als je er voor wilt werken ), lesauto hebben we in overleg beschikbaar, plango plannings- systeem, prima begeleiding, regelmatig teambuilding activiteiten, prachtige bedrijfskleding, een bedrijf wat open staat voor eigen inbreng.

Voor meer informatie, zie onderstaande gegevens.

Etienne van Ginkel
T: +31 (0)6-83543555
E: info@vanginkeldrive.nl
I: www.vanginkeldrive.nl

14-12-2021

Helaas hebben te horen gekregen dat we t/m 19 januari 2021 niet meer mogen rijden. Sorry sorry sorry, maar het is niet anders. We wensen iedereen veel sterkte toe in deze vervelende tijd en gaan van 2021 een spetterend jaar maken. Groet Etienne van Ginkel en Rob Berreboom.

 

29-11-2020

Het CBR en Veilig Verkeer Nederland (VVN) lanceren vandaag de online Rij Bewust Test.

Deze test geeft ervaren rijbewijsbezitters meer inzicht in het eigen rijgedrag en helpt om met een veilig en zeker gevoel te blijven rijden. Circa 90% van alle verkeersongevallen in ons land wordt veroorzaakt doordat bestuurders hun gedrag niet goed op de situatie afstemmen. Met de Rij Bewust Test willen beide partijen op een positieve manier bijdragen aan een zeker, bewust en daardoor veiliger verkeersgedrag. De test is anoniem en gratis.

 

06-05-2020

 

Beste leerlingen,

Hoera, de vlag mag uit, we gaan 11 mei weer beginnen met inplannen van de rijlessen.

Preventiemaatregelen

 Het is van het grootste belang, dat de leerling zich absoluut goed voelt en geen klachten heeft in wat voor vorm dan ook.

  • Normaal gesproken, dient een leerling zich minimaal 24 uur van te voren af te melden. Nu is deze regel niet van toepassing!
  • Iedere leerling maakt na de rijles alle delen waar hij of zij mee in aanraking is geweest ,schoon met een desinfecterend schoonmaakmiddel die in de auto aanwezig is.

 We gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk weer in de auto te krijgen. Heb je vragen, dan het liefst via de app of mail.

 

We hebben er zin in en we spreken elkaar spoedig

 

Met vriendelijke groet,

 

Etienne & Rob

Van Ginkel Drive rijopleidingen

Ter Aar

T: +31 (0)6-83543555

E: info@vanginkeldrive.nl

I: www.vanginkeldrive.nl

 

 

 

22-09-2019

 

Het CBR gaat vanaf 1 november 2019 een aanpassing doorvoeren aan het theorie-examen voor de categorie B. Wij passen hier ook onze producten op aan. Om welke aanpassing het hier precies gaat, staat in deze e-mail beschreven.

Wat verandert er aan het examen?
Het CBR heeft allereerst een wijziging doorgevoerd aan de eind- en toetstermen waardoor de inhoud waarop getoetst wordt verandert. Daarnaast heeft het CBR de indeling van het examen aangepast, waardoor het examen straks niet uit twee maar uit drie onderdelen bestaat.

Het onderdeel ‘gevaarherkenning’ blijft gelijk. En het onderdeel ‘Verkeersregels en verkeersinzicht’ wordt opgesplitst naar de onderdelen:Verkeersregels (kennis)
Verkeersinzicht (kennisplus)Bij het onderdeel ‘Verkeersregels’ moet je de feitelijke verkeersregels kunnen benoemen en herkennen. Dit wordt door het CBR ook wel ‘kennis’ genoemd. En bij het onderdeel ‘Verkeersinzicht’ gaat het om het kunnen tonen van een gevoel voor verkeersinzicht. Dit wordt door het CBR ‘kennisplus’ genoemd.

Elk onderdeel heeft zijn eigen slaagnorm. Zie hieronder in de twee tabellen het verschil tussen de manier waarop het examen nu is ingedeeld en de manier waarop het nieuwe examen is ingedeeld:

Situatie nu

Op dit moment is het auto theorie-examen op de volgende manier opgebouwd:

OnderdelenSlaagnorm
 Gevaarherkenning (25 vragen)Min. 13/25 goed     beantwoorden     
Verkeersregels en verkeersinzicht (40 vragen)Min. 35/40 goed  beantwoorden
 

Situatie vanaf 1 november 2019

Vanaf 1 november 2019 is het auto theorie-examen op deze manier opgebouwd:

OnderdelenSlaagnorm

Gevaarherkenning (25 vragen)

Minimaal 13/25 goed beantwoorden

Verkeersregels (Kennis) (12 vragen)

Minimaal 10/12 goed beantwoorden

Verkeersinzicht (Kennisplus) (28 vragen)

Minimaal 25/28 goed

 

27-8-2018 Spectaculaire kantelauto op Langeraarse braderie 8 september 2018 zie Facebook en Instagram

26-6-2018 download hier de link voor de gratis VVN theorie test Opfriscursus theorie

18-03-2018 Het CBR heeft een handige uitleg hoe je een gezondheidsverklaring moet aanvragen Uitleg gezondheidsverklaring

08-03-2018 Gevangenisstraf-van-maximaal-2-jaar-voor-appende-bestuurders